T e č a j i

London mesto

Angleščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Welcome! Dobrodošli

Začetni tečaj (A1):

 

​Tečaj je namenjen popolnim začetnikom, ki bi se radi naučili osnov angleščine (osebna predstavitev, osnovno besedišče, razumevanje enostavnih pisnih in slušnih vsebin, kulturne vsebine ipd.).

Osnovni tečaj (A2):

Tečaj je namenjen vsem, ki nekaj osnovnega znanja angleščine že imajo (npr. znanje iz šole, službe, potovanj, ipd.), a so pri uporabi negotovi. S pomočjo najaktualnejših vsebin bomo izboljšali bralno sposobnost, pisno izražanje in slušno razumevanje, veliko poudarka bo tudi na konverzaciji.

Nadaljevalni tečaj (B1 -  B2):

Tečaj je namenjen vsem, ki predznanje angleščine imajo in bi radi svoje znanje še poglobili oziroma izpilili. Na tečaju se ukvarjamo z aktualnimi temami (originalna literatura, članki, televizijski prispevki, pesmi, TED konference...), preko katerih izboljšujemo sposobnost konverzacije v angleščini, ure pa delno namenjamo tudi zahtevnejšim slovničnim strukturam, katere praviloma vgradimo v samo temo pogovora.

Brandenburg vrata

Nemščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Herzlich willkommen! Dobrodošli

Nemščina za začetnike

Ste si vedno želeli na 'šoping' v Graz, pa vas je bilo strah, ker ne znate nemško?

Odpravite strah in se naučite pozdraviti sosede, na hitro pokramljati, povedati kakšna oblačila so vam všeč in jih kupiti, nato naročiti slastno Sacher tortico in kavo, popoldne pa  skočiti na obisk v priljubljen muzej ali galerijo?

Vse to in še več vas čaka na začetnem tečaju nemščine.

Barcelona

Španščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Bienvenidos! Dobrodošli!

Španščina za začetnike

Če bi se radi naučili svetovnega jezika, ki ga govori skoraj 400 milijonov ljudi po vsem svetu in je hkrati tudi jezik strasti, potovanj in nenazadnje nogometa, ne oklevaj in se prijavi na začetni tečaj španščine.

 

Paris

Francoščina

Bienvenue! Dobrodošli!

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Francoščina za začetnike

Bi radi malce hitreje ujeli kakšno besedo v zvočnem žuborenju, ki se imenuje francoski jezika? Bi radi znali naročiti kavo in se pomenkovati v francoščini? Zraven pa še malce spoznati francosko kulturo in njihove navade?

Za vas bo torej začetni tečaj francoščine pravšnji.

 

Rim

Italijanščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Benvenuti! Dobrodošli!

Italijanščina za začetnike

Ah ti sosedje… Verjetno ste že ugotovili, da pri Italijanih ne bo šlo drugače, kot da naposled le usvojimo jezik, ki je nenazadnje jezik umetnosti, turizma in izvrstne kulinarike. Da bo obisk pri naših zahodnih sosedih zares pristna in sproščena izkušnja, vas vabimo na začetni tečaj italijanščine.

 

Moskva.jpg

Ruščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

Добро пожаловать! Dobrodošli!

Ruščina za začetnike

Je tudi vaša dolgoletna želja popotovanje po 9288km dolgi transibirski železnici ali pa obisk v zlato odetih cesarjevih mest? Z znanjem ruščine lahko Vaša skrita želja postane resničnost, saj znanje jezika največje države na svetu odpira marsikatera vrata, zatorej je prijava na tečaj ruščine prava izbira.

 

Peking.jpg

Kitajščina

cena: 40 € / 8 šolskih ur

preko povezave Zoom

歡迎! Dobrodošli!

Kitajščina za začetnike

Verjetno ste že ugotovili, da znanje kitajščine postaja nepogrešljivo na svetovnem gospodarskem zemljevidu, pa vendar bi bilo krivično, če ne bi omenili, da je kitajščina tudi jezik poezije, umetnosti in modrosti...

In še namig, kitajščina je lažja, kot si mislite, zato prisrčno vabljeni!